tiistai 3. marraskuuta 2009

Satamassa seuraavaksi:

Tervehdys teille kaikille aktiivisille Teatteri Sataman blogin lueskelijoille!

Nuorten kaupunki-vaellusdraama Joensuun Rantakylässä on nyt sitten vaellettu puhki, ja nyt ei Rantakylään palata muutoin kuin lenkkeilyn merkeissä.

Kaikki neljä Nuorten kaupungin esitystä olivat tupaten täysiä ja katsojien ilmeet kylmistä ilmoistakin huolimatta suorastaan ihastuneita korkealaatuisen taiteen* edessä. Työryhmä oli kaiken kaikkiaan kooltaan liki 50-henkinen ja tunnelma sen mukainen.

Seuraava, ja järjestyksessään viides, Teatteri Sataman ensi-ilta näkee päivänvalon sunnuntaina 15.11.2009 Vyöhyke talolla Joensuussa. Kyseessä on uusinta ensi-ilta viime keväältä, Tämän taivaan alla-niminen esitys. Esitys kertoo Pohjois-Karjalasta ja sen pitkästä yhteisestä historiasta paikkakunnalle muuttavien ihmisten kanssa. Mukana esityksessä uusia ja vanhoja näyttelijöitä, esityksen ohjaa kuitenkin sama legendaarinen Tero Sarkkinen. Tervetuloa nauttimaan esityksestä, se on nimittäin hyvä*!

Eikä siinä vielä kaikki!

Kyllä vaan, tänä syksynä/alku talvena pääsee nauttimaan Teatteri Sataman nuorten suorastaan huikeista, nauruhermoja kutkuttavista, uskomattomista ja ennenkaikke hillittömistä improvisaatioista*! Marraskuussa nimittäin starttaa joensuulaisten teattereiden yhteinen improvisaatioliiga, IMPROLIIGA! Joukkueet ottavat toisistaan mittaa tiukkaakin tiukemmissa improvisaatiopeleissä, leikkimielisesti kuitenkin... Lisää tietoa Improliigasta Teatteri Sataman verkkosivuilta, www.teatterisatama.net ja kaiketi myös paikallisista lehdistä!

Tervetuloa kaikkeen mukaan!

Eikä siinäkään vielä kaikki!

Satamaa jatkaa toimintaansa Joensuun parhaalla* radiokanavalla, OI FM:llä. Tulossa vielä tämän vuoden aikana ainakin Bilee!-kuunnelma ja kenties jotain ohjelmaa myös liittyen Improliigaan. Pysy taajuudella! LIsää tietoa taas sieltä Sataman verkkosivuilta www.teatterisatama.net!

Mutta kenelläkään ei ole hauskempaa kuin hän itse itselleen järjestää. Tove Jansson
Tule Satamaan ja järjestä itsellesi kivaa tekemistä yhdessä muiden kanssa, ideoita otetaan vastaan!


*kirjoittajan oma mielipide

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti